Help MAN || CO en doneer!

Jij bent nu al de taart
onder onze kers.

Help ons door nu te doneren op: voordekunst.nl

MAN || CO gaat een half uur durende absurde dansvoorstelling maken voor Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Hier spelen wij When we cried confetti. van 10 t/m 14 augustus in een nu nog veel te kale voorstellings-tent.

De voorstelling
When we cried confetti. is een rollercoaster van feest naar feest. Een viering van het leven waarin de angst om vergeten te worden de boventoon dreigt te voeren. Zonder tekst, maar met veel beweging, uitbundig decor en muziek.

De geldkwestie
De Boulevardtent gaan wij van binnen en buiten omtoveren tot een bizar feestpaleis. Een oerwoud van discoballen, een berg van vlaggetjes en een woestijn aan confetti is onvermijdelijk volgens onze scenografe Sanne Lips. Dus hebben we uw hulp nodig. Want oh, wat zou het mooi zijn als elke centimeter van de tent met confetti bedekt is en wij door de discoballen het publiek niet meer zien.

Sanne Lips gaat ons alle vijf aankleden, wat niet bij een gewoon rokje zal blijven.

voordekunst_logo_square_whiteLEUK ZEG, maar…. De realiteit is dat we als jonge-theatermakers, ondanks dat we super mooie kansen krijgen, voor een groot deel in het diepe worden gegooid.

‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’, het moet eigenlijk uit ieders gezegden-repertoire, maar het was nog nooit zo toepasselijk. Help ons met het financieren van deze alles behalve gewone slingers en wij laten u lachen (of huilen) met home-video’s hoe wij een gigantische discobal in elkaar zetten.

Help ons door nu te doneren op: voordekunst.nl

When we cried confetti

Ze willen ten dans worden gevraagd.
Ze willen aanwezig zijn.
Ze willen op gepaste afstand schuifelen.
Ze willen de show stelen op de muziek van hun ex.
Blikken ontwijken elkaar en gemiste kansen wennen snel.

De eerste uitgeblazen kaarsjes, de liefdesverklaringen, de laatste dans. Ze willen verleiden. Ze willen zien, gezien worden en vertrouwen. Op alles wat komt. Al is het al geweest.