Het collectief

manco_03Moreen Beentjes
Moderne Theater Dans, AHK 2015
Heeft tevens de opleiding Dans aan het Art & Entertainment college afgerond. Werkte eerder met Jan Fabre, Krisztina de Chatel, Tabea Martin en Jos Baker. Tijdens haar opleiding volgde ze het keuzevak interdisciplinair lab en in 2016 was ze programmeur van het Stukafest Amsterdam. Ze geeft dansles aan kinderen in d
e leeftijd van 4 t/m 14 jaar.

manco_07Lisa Feij
Moderne Theater Dans, AHK 2012
Ze werkte eerder samen met Project Sally, Krisztina de Chatel en Het Wat. In 2013 reisde ze af naar Nepal om daar danslessen te geven en maakte ze in samenwerking met het lokale Mandala Theatre een theatrale dansvoorstelling. Momenteel is ze ook werkzaam als bedrijfsleider bij Stichting Splendor Amsterdam.

manco_06Susan Hoogbergen
Moderne Theater Dans, AHK 2014
Tijdens haar vierde studiejaar heeft ze stage gelopen bij Dance Journey program (Masa Israël) van de Kibbutz Contemporary Dance Company. Ze werkte o.a.met Liat Waysbort, Clara Amaral, Lisa Vereertbrugghen, Niels Weijer en meer. Tevens danste ze een aantal jaar bij het internationale gezelschap Bite the Bullet Dance Company in Bern, Zwitserland van Michaël Wälti.

manco_02Sjifra IJpma
Moderne Theater Dans, AHK 2013
Volgde naast haar studie een cursus mime / fysiek theater en een semester sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkte eerder met: Theatergroep Dox, Itamar Serussi, Jeanine Durning, Jan Martens, Nanine Linning. Tevens danste ze een aantal jaar bij het internationale gezelschap Bite the Bullet Dance Company in Bern, Zwitserland van Michaël Wälti.

manco_04Roma Koolen
Moderne Theater Dans, AHK 2013
Heeft tijdens haar studie een semester gestudeerd aan Dance Conservatory Purchase College in New York en volgde een cursus anatomie. Werkte eerder met Jeanine Durning, Jan Martens, Nanine Linning en Hillary Blake Firestone. Met collectief Het Wat maakte ze meerdere voorstellingen. Op projectbasis werkt ze samen met het scenografen-duo LIPS & KNOBEL.Het collectief wordt sinds januari 2018  ondersteund door zakelijk leider Cees van Gemert.
De productionele ondersteuning voor Hotel Rock Bottom wordt momenteel geregeld door Margo van der Werf.

Cees van Gemert
Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn bij theatergezelschappen zoals The Lunatics, AMAI én als directeur van SOAP in Maastricht,  kwam hij in aanraking met dans.  Na twee en een half jaar als zakelijk leider bij De Dansers zocht hij een nieuwe uitdaging waar hij als “bouwer” tot zijn recht komt. Die uitdaging heeft hij gevonden bij MAN || CO en hij heeft grootste plannen voor het collectief! 

MAN || CO door de lens van Anne Beentjes