Lisa Feij
Moderne Theater Dans, AHK 2012
Ze werkte eerder samen met Project Sally, Krisztina de Chatel en Het Wat. In 2013 reisde ze af naar Nepal om daar als dansdocent aan de slag te gaan. In samenwerking met het lokale Mandala Theater choreografeerde ze een dansvoorstelling. Naast MAN || CO is Lisa werkzaam als bedrijfsleider bij Stichting Splendor Amsterdam. Op project basis begeleid ze muzikanten over hoe ze beweging kunnen incorporeren tijdens het spelen en performen.
 
Susan Hoogbergen
Moderne Theater Dans, AHK 2014
Tijdens haar vierde studiejaar heeft ze stage gelopen bij Dance Journey program (Masa Israël) van de Kibbutz Contemporary Dance Company.
Ze werkte o.a. met Liat Waysbort, Clara Amaral, Lisa Vereertbrugghen, Niels Weijer en Heather Ware.
Van 2014 tot 2017 danste ze bij het internationale gezelschap Bite the Bullet Dance Company in Bern, Zwitserland. Susan is naast MAN || CO werkzaam als dansdocent bij Amsterdam Dance Centre. Op projectbasis werkt ze als danser bij Danstheater VOS.

Sjifra IJpma
Moderne Theater Dans, AHK 2013

Volgde naast haar studie een cursus mime / fysiek theater en een semester sociologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Ze werkte eerder met: Theatergroep Dox, Itamar Serussi, Jeanine Durning, Jan Martens, Nanine Linning.
Tevens danste ze een aantal jaar bij het internationale gezelschap Bite the Bullet Dance Company in Bern, Zwitserland van Michaël Wälti.
Naast MAN || CO volgde Sjifra in 2017 en 2018 de cursus inleiding in de filosofie van de volksuniversiteit.

 

Roma Koolen
Moderne Theater Dans, AHK 2013
Tijdens haar studie heeft ze een semester gestudeerd aan Dance Conservatory Purchase College in New York. Werkte eerder met Jeanine Durning, Jan Martens, Nanine Linning en Hillary Blake Firestone. Op projectbasis werkt ze samen met het scenografen-duo LIPS & KNOBEL en maakte / danste o.a. de voorstellingen Niemand Weet Dat Alles Kan en Terror:Terror.
Naast MAN || CO is Roma werkzaam als dansdocent bij Amsterdam Dance Centre.


Cees van Gemert
Het collectief wordt sinds januari 2018  ondersteund door zakelijk leider Cees van Gemert. Na ruim 30 jaar werkzaam te zijn bij theatergezelschappen zoals The Lunatics, AMAI én als directeur van SOAP in Maastricht, kwam hij in aanraking met dans. Na twee en een half jaar als zakelijk leider bij De Dansers zocht hij een nieuwe uitdaging waar hij als “bouwer” tot zijn recht komt. Die uitdaging heeft hij gevonden bij MAN || CO en hij heeft grootste plannen voor het collectief! 

Moreen Beentjes
Actief als danser/maker van 2015 tot mei 2020.