EDUCATIE

MAN || CO biedt educatieve programma’s aan gekoppeld aan de thematiek van de voorstellingen. In de workshops maak je kennis met de fysieke, theatrale en energieke signatuur. Creativiteit en inbreng van de deelnemer -van dansliefhebber tot leek- staat centraal. De workshops zijn los of als randprogramma van de voorstelling te boeken door theaters, (amateur)scholen en particulieren. De lesbrief biedt activerende opdrachten om je klassikaal op de voorstelling voor te bereiden en naderhand interactief te reflecteren.

Workshop boeken of lesbrief ontvangen? Mail naar roma@mancobewegingstheater.nl


PRODUCTIE Heartcore Kantoor
EDUCATIE Heartbeat 15-27 jaar | 2024 & 2025
THEMA Autonomie en eigenheid
WORKSHOP 45-75min of serie van 2-4 lessen
LESBRIEF Bovenbouw VO 

OPEN WORKSHOP Productiehuis Nowhere okt 2023 | Talentenhuis Meervaart, info volgt.


Heartbeat is een energieke les(serie) vol theatrale en fysieke oefeningen, improvisatie opdrachten en een collectief maakproces. Aan de hand van kantoortypes en brandende wensen ga je o.l.v. maker/danser Lisa Feij en Roma Koolen een prikkelende choreografie creëren. De workshop is toegankelijk voor dansers van alle stijlen en van alle niveaus (danservaring is niet noodzakelijk). Voor een sfeerimpressie bekijk de video van de workshop bij Nowhere hieronder of bekijk het filmpje op onze TikTok-pagina. 


PRODUCTIE Op een onbewoond
E
DUCATIE Eiland 6-12 jaar | 2023 t/m 2025
THEMA Jezelf zijn, hoe doe je dat eigenlijk?
WORKSHOP 30-60min of serie van twee lessen
LESBRIEF PO 


Hoe beweeg je over het hete zand? Met welke moves start jij een dansfeest? En welke regels moeten er worden afgeschaft of juist ingevoerd als je ineens op een onbewoond eiland bent belandt? Met de filosofische dansworkshop Eiland brengt MAN || CO kinderen tussen de 6-12 jaar in beweging. Door de avontuurlijke mix van theater, dans en filosofie worden de jonge deelnemers speels meegenomen in het inzetten van de eigen creativiteit. De filosofische dansworkshop is samen met kinderfilosoof/theatermaker Annelies Appelhof (de zAAk A, Bontehond) ontwikkeld. 


PRODUCTIE Boom goes the dynamite
EDUCATIE
Boem! 8-16 jaar | 2021 t/m april 2024 
THEMA Focus versus afleiding
WORKSHOP 45-75 min
LESBRIEF VO en PO

Wanneer
kan jij je het beste focussen, en wanneer raak je totaal afgeleid? Met theatrale dansworkshop Boem! gaan kinderen de dansante strijd aan. Wat wint: de focus of de afleiding? En met welke slides, goals en tactieken scoort jouw team de meeste punten?